Počet položek: 0 0,- CZK

Novinka »ELEMENTS RUND«

Úspěšný modulový systém od skantherm »elements« byl rozšířen o kulatou variantu krbových kamen. Srdcem nového systému »elements rund« je nadčasová spalovací komora s velkorysými 180-ti stupňovými dvířky, které umožnují optimální pohled na hru ohně.

Krbová kamna Skantherm Elements Rund se zavěšenými elementyÚspěšný modulový systém od skantherm »elements« byl rozšířen o kulatou variantu krbových kamen. Srdcem nového systému »elements rund« je nadčasová spalovací komora s velkorysými 180-ti stupňovými dvířky, které umožnují optimální pohled na hru ohně. Ve spodu, na hoře i po stranách spalovací komory mohou být dle již známého modulového principu »elements« různě přizpůsobeny boxy, což vytváří bezpočet variant vnějšího vzhledu kamen. Boxy mohou být uspořádány vertikálně i horizontálně do nábytkových dílů, jako jsou lavičky nebo dokonce praktické odkládací schránky, například pro skladování dřevěných polínek. Ještě větší flexibilitu nabízí »elements rund« tím, že tyto boxy mohou nyní být namontovány na stěnu. To jim umožňuje převzít funkci závěsných poliček nebo regálových prvků.
Stejně jako u celé řady krbových kamen »elements« může být rovněž u kulatých kamen »elements rund« veden kouřovod a přívod vzduchu skrze boxy (rovněž prostřednictvím boxů nástěnných), tak aby mohlo být odkouření krbu v obývacím pokoji zakryto. Náročnější vnitřní konstrukční dispozice tak lze vyřešit takto snadno.
Kulatou variantou krbových kamen nabízí systém "elements" společně s rohovými krbovými kamnyčelním prosklením a oboustrannými krovými kamny všechny krbové tvary, které jsou na trhu žádané. Ředitel skantherm Benedikt Wagner dodává: „ Rozšířením systému »elements« nabízíme koncovým uživatelům více tvůrčí svobody. Společně s touto velkou rozmanitostí je však pro nás důležitý fakt, že systém zůstává jednoduchý a srozumitelný. Všechny rozměry jsou proto navrženy tak, že tyto boxy jsou kompatibilní se všemi ostatními modely."

Novinka »ELEMENTS RUND« - 1718228 - Krbová kamnna Skantherm Elements Rund

Krbová kamnna Skantherm Elements Rund

Novinka »ELEMENTS RUND« - 1718229 - Krbová kamnna Skantherm Elements Rund se zavěšenými elementy a horním odkouřením

Krbová kamnna Skantherm Elements Rund se zavěšenými elementy a horním odkouřením

Novinka »ELEMENTS RUND« - 1718230 - Krbová kamnna Skantherm Elements Rund se zadním odkouřením do stěny

Krbová kamnna Skantherm Elements Rund se zadním odkouřením do stěny

Novinka »ELEMENTS RUND« - 1718232 - Krbová kamnna Skantherm Elements Rund se zavěšenými elementy a zadním odkouřením

Krbová kamnna Skantherm Elements Rund se zavěšenými elementy a zadním odkouřením

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   O nás