Počet položek: 0 0,- CZK

Zahradní ohniště s grilem - ideální kombinace pro nevšední pohodu

Zahradní ohniště s grilem je nezanedbatelným prvkem zahradní architektury, zejména v letních měsících, kdy se většina z nás těší na večery strávené se svou rodinou nebo přáteli u plápolajícího ohně a chutných grilovaných specialit. Pro grilování můžeme použít mnoho typů grilů – zahradní grily na dřevěné uhlí , elektrické nebo plynové. Pokud ale máte rádi jednoduchá a přímočará řešení, určitě si vyberete jedno z našich zahradních ohnišť a doplníte si je doplňkovým grilovacím příslušenstvím dle vlastního přání.

Zahradní ohniště s  grilem

Zahradní ohniště s grilem - Höfats Triple

Na zahradní ohniště Triple se dá umístit otočný stojan na grilovací mřížku nebo na varnou desku. Grilovací příslušenství je přizpůsobené velikosti grilu. Pro přenosné zahradní ohniště je příprava stanoviště na trávě vaší zahrady pouhým mžikem. Díky své stabilitě a robustnosti ho lze umístit na jakýkoliv i nerovný povrch. Zahradní ohniště je tedy ideální alternativou místo tradičního táboráku - nepoškodí trávník a po uschování po sobě nezanechá žádné stopy. Plochu zahrady tak plně využijete i na jiné aktivity.

Grilovací příslušenství

vám umožní připravit chutné grilované maso, špízy nebo klobásky nad ohněm, který jednoznačně ovlivňuje jedinečnost chuťí a vůní takto připravovaných jídel. Tyto bezkonkurenční bonusy nikdy nezískáte při grilování na elektrickém nebo plynovém grilu.

Terasové ohniště

Terasové ohniště - Höfats Cube

Díky své bezpečnosti si můžete ocelové ohniště dát i tam, kde byste neměli ani tušení. Naše výrobky se dají plně využít při grilování na terase. Oheň má mimořádně pozitivní účinky na lidskou psychiku a svým přirozeným kouzlem vždy navozuje jedinečnou atmosféru. Terasové ohniště designového charakteru navíc harmonicky propojí zahradní architekturu vašeho domu s nejbližším zahradním okolím.

Neodolávejte nadále pokušením mysli z plápolavých plamenů ohně, praskajícího dřeva, čerstvého večerního vzduchu, hvězd na obloze a vůně čerstvě grilovaných specialit na grilu.
Dopřejte si rodinnou a přátelskou pohodu u našich přenosných ohnišť Höfats.

Zahradní ohniště s grilem - ideální kombinace pro nevšední pohodu - 1722226 -

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   O nás