Počet položek: 0 0,- CZK

Revoluční venkovní ohniště MOON: Zažijte oheň bez kouře a kompromisů

Hledáte dokonalé přenosné ohniště pro svůj domov? Ohniště MOON od Höfats vám přináší to nejlepší: moderní technologie a požitek z přírodního ohně. Díky inovativnímu sekundárnímu spalování má ohniště MOON minimální kouřivost, což z něj dělá špičku ve své třídě.

Přenosné ohniště MoonDokonalé pro terasu, balkon i do hustě zabydlené lokality

MOON vám umožňuje přenést otevřený oheň do moderního světa, ať už bydlíte v domě s terasou, v bytě s balkonem nebo v husté zástavbě domků. Žádný soused si už nikdy nebude stěžovat na kouř!

Pohodlí, elegance a bezstarostný provoz

Pokud ohniště naplníte peletami, tak díky sekundárnímu spalování zažijete až 3 hodiny nepřetržitého hoření ohně bez nutnosti přikládání. MOON je k dispozici ve verzi na nízké a vysoké podstavě, takže si ho můžete přizpůsobit svým potřebám.

zplynování dřevaPříslušenství pro ještě větší komfort

Pro ještě větší komfort a bezpečnost je k dispozici možnost dokoupení dalšího příslušenství: ochranný obal, nerezové víko a zábrana proti jiskrám. S ohništěm MOON si tak užijete oheň bez starostí a v maximálním pohodlí.

Luxusní designové ohniště MOON je perfektní volbou pro všechny, kteří si chtějí užít kouzlo ohně bez kouře a kompromisů. S MOON si přinesete kousek divoké přírody do svého domova a budete si moci užívat pohodové chvíle u plápolajícího ohně.

Ohniště Höfats MOON-to je oheň bez kompromisů...Vybírejte ještě dnes!

Revoluční venkovní ohniště MOON: Zažijte oheň bez kouře a kompromisů - 1724743 - Höfats MOON

Höfats MOON

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   O nás