Počet položek: 0 0,- CZK

Biokrb v obýváku jako designový prvek pro váš domov

Vytvořte si doma v obýváku útulnou atmosféru s biokrbem

Biokrb v obýváku

se stává populárnější volbou pro ty, kteří chtějí obohatit obývací pokoj zejména originálním, designovým prvkem. Bez ohledu na to, zda hledáte způsob, jak vytvořit domácí atmosféru nebo jen vhodně doplnit interiér, biokrb je skvělým doplňkem a to nejen v domě, ale i v paneláku. Předtím ale, než se rozhodnete pro nákup, podívejme se na některé jeho výhody a nevýhody.

Výhody a nevýhody biokrbu:

Biokrb v obýváku✔️ Bez nutnosti komína: jedním z hlavních benefitů biokrbu v obýváku je jeho jednoduchá instalace. Díky tomu, že funguje na bioetanol, nepotřebuje komín ani složité připojení k odtahu. Stačí jej umístit na libovolné, bezpečné místo v místnosti a můžete si okamžitě užívat plápolavého tance plamenů.

✔️ Žádné emise: Biolíh hoří čistě a bez zápachu, nevytvářejí žádné emise, respektive vzniká hořením jen vodní pára a oxid uhličitý, takže nezatěžujete životní prostředí.

✔️ Flexibilita designu: Biokrby jsou k dispozici v široké škále designu, od klasických až po moderní tvary. Ve speciálních eshopech jako je například ten náš, zakoupíte dle potřeby přenosné, závěsné, volně stojící, stolní nebo nástěnné biokrby. Vyberete si ten, který nejlépe zapadne do vašeho interiéru.

✔️ Levnější pořizovací náklady: Ceny biokrbů jsou nesrovnatelně nižší než koupě samotných kamen nebo krbu, nepočítaje dodatečnou nutnost přípravných prací jako např. obklad za krbová kamna nebo nákup skla pod kamna.

- Omezený čas hoření bez nutnosti doplnění paliva: Biokrby mají omezený čas hoření v závislosti na velikosti nádobky určené pro biolíh. Pokud plánujete déle trvající akci, musíte myslet na to mít rezervu biolihu po ruce.

- Náklady na palivo: náklady na provoz biokrbu mohou být díky spotřebě biolihu vyšší ve srovnání s jinými výrobky poskytujícími živý plamen (krb, kamna).

🔥 Nakupujte na Fire4home.com

Pokud hledáte elegantní a stylový doplněk pro váš obývací pokoj nejen do domu, ale třeba i do paneláku, proč si nevybrat z naší široké nabídky značkových a kvalitních biokrbů na našem webu Fire4home.com? Prohlédněte si naš nepřeberné řady  ještě dnes a najděte si u nás ten správný biokrb pro váš domov!

Biokrb v obýváku jako designový prvek pro váš domov - 1724734 - Biokrb v obýváku

Biokrb v obýváku

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   O nás