Počet položek: 0 0,- CZK

Jak funguje biokrb

Hitem českých domovů jsou biokrby, ale jak vlastně fungují?

Toužíte po kouzlu praskajícího ohně ve vašem obýváku, ale odrazuje vás absence komína a složitá instalace? Pak je pro vás ideálním řešením biokrb! V tomto článku vysvětlíme jak biokrb funguje a seznámíme vás s jeho hlavními přednostmi.

Srdcem biokrbu je biolíh

Biokrb spaluje biolíh, ekologické palivo vyrobené z rostlinných surovin. Během hoření biolíh produkuje pouze vodní páru a oxid uhličitý v množství srovnatelném s lidským dechem. To z něj dělá ideální volbu pro alergiky a osoby s dýchacími potížemi.

Jednoduchá instalace

Biokrb se obejde bez komína a složité, mnohdy nákladné instalace. Stačí ho umístit na odpovídající místo, v bezpečné vzdálenosti od hořlavých materiálů, malých dětí nebo domácích zvířat.

Jak funguje biokrb

Jak funguje biokrbPrincip fungování biokrbu je jednoduchý. Do zásobníku nalijete biolíh, zapálíte ho a kocháte se pohledem na opravdové plameny, které vám zpříjemní domácí atmosféru a prostoru dodají příjemné teplo. Některé z moderních biokrbů mají navíc regulaci intenzity hoření a tudíž mohou ovlivnit délku hoření biokrbu na jedno naplnění.

Biokrby se vyrábějí v široké škále designů a materiálů, takže si vyberete ten, který perfektně zapadne do vašeho interiéru. Moderní, rustikální, minimalistické - ať už je váš styl jakýkoli, biokrb se stane dominantou každého domova.

Příjemné teplo a relaxace

Biokrb vám zpříjemní chladné večery a dodá vašemu domovu útulnou atmosféru. Plameny v biokrbu sice neposkytují dostatek tepla pro vytápění celého bytu, ale dokáží příjemně ohřát prostor v bezprostřední blízkosti.

Biokrby se stávají stále populárnějším doplňkem moderních interiérů. Nabízí jedinečnou kombinaci estetiky, praktičnosti a ekologického provozu. Pokud hledáte způsob, jak do svého domova přinést kouzlo ohně bez kompromisů, pak je biokrb to pravé pro vás.

Navštivte náš eshop Fire4home.com a prohlédněte si širokou škálu designových biokrbů. U nás najdete různé typy krbů na biolíh, například: stolní biokrby, nástěnné biokrby, vestavné, volně stojící nebo závěsné biokrby. Vyberte si ten, který se stane součástí vašeho domova a zaručeně uchvátí vás i vaše hosty!

Nabízíme:

  • Široký výběr biokrbů různého provedení, barev a typů
  • Konkurenční ceny
  • Odborné poradenství

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a vybírejte ještě dnes!

Jak funguje biokrb - 1724735 - Jak funguje biokrb

Jak funguje biokrb

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   O nás